Beoordelingen van Direct Sushi Borne

Recente recensies van Direct Sushi Borne

4 sterren na 119 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de warme hapjes niet meegekomen, ondanks dat ze nog zo snel mogelijk nakwamen was het geen perfecte maaltijd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het was TOP!👌🏼😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ontvangen zoals besteld..bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijbestelde ketjap en saus voor de sushi ontbraken.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed alleen de bezorgen moet de sushi wel recht ophouden

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik mis een beetje de rijst azijn ( Rice vinigar) in de rijst. En iets teveel avocado. in elke sushi die we hadden zat avocado. Maar de smaak overalL en de warme gerechten waren heerlijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle service Bestellen zeker vaker hier

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer top

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en altijd vers👌

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zal ongetwijfeld heel druk zijn geweest echter ruim op tijd besteld. Maar ruim 20 minuten na opgegeven bezorgtijd is de sushi bezorgd. En na bezorging ontving ik pas een mail dat de bestelling onderweg was. Weerhoud een volgende bestelling overigens niet. Zal de volgende gewoon opnieuw bestelling. Kwaliteit was goed.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de party schaal besteld. Heerlijk, vers, gevarieerd! Voor herhaling vatbaar 👍

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! bezorging was stipt op tijd en netjes. Helemaal niets op aan te merken. Wij komen terug!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.45!!! Uur moeten wachten op de sushi zonder iets te horen te krijgen, jammer dat het zo weer moet bij een eerste bestelling. Sushi was prima!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hapjes te klein ten opzichte van de prijs m.a.w. je krijgt te weinig voor de te betalen prijs. m.vr.gr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld bij Direct Sushi. Het was heerlijk. Het werd keurig op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi, Lange bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekjere pokebowl gehaald. Groot besteld, dachten hmmmm...niet veel...maar was genoeg

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De shushi was super lekker. Vers en je proeft het verschil.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, heerlijke sushi

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en pokebowl gegeten! Op tijd bezorgt, top kwaliteit!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed.Hangt wel af van wat je besteld. In vervolg wel handig om te weten wat vis of vlees is. Bij onze bestelling was dat lastig vast te stellen. Bezorging prima. Dat je extra moet betalen voor een ideal betaling is nieuw voor mij en snap ik ook niet.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer heerlijk!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen ging erg gemakkelijk “online”, het eten was heerlijk en we komen zeker terug!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd klaar en smaakte goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi viel ons tegen, minder goed en smaakvol als we gewend waren van Direct sushi. Net als de vorige keer trouwens is de extra gember vergeten

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was top, 5 sterren! Snackbox was lauw en klef ondanks dat ik zelfs voor onze tijdslot de bestelling kwam ophalen. Soja en wasabi was te weinig.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de boontjes, de warme gerechtjes lekker. De shashimi was heerlijk zelfs. De Crispy Rolls vonden we echter niet bijzonder. Alles smaakte een beetje flauw en eigenlijk zat er geen verschil in smaak tussen de verschillende rolls

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Mooi op tijd geleverd.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker IK vroeg om een zsm bezorging en dat gebeurde ook

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten Volgende keer iets anders van het menu proberen

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier later als verwacht. Verder Sushi ok maar de gember is niet goed. Wij vinden dat extra lekker en kregen het nu in een plastic zakje. Heel weinig inhoud en geen presentatie

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst “Pokebowls” besteld!!! Verrukkelijk!! Heerlijk op smaak, goede hoeveelheid en snel bezorgd 💪🏻

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deels niet gekregen wat besteld is. Verhouding tussen vis en groente moet beter. (te weinig Zalm) 1x maal niet gekregen wat besteld is zoals zonder saus dit is echter wel gebeurt. Al met al hadden we beter verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn mega fan van jullie sushi, en heel blij dat jullie nu in Borne zitten. Echter was de sushi gisteren niet lekker. De sushi was ijskoud. En er zat geen smaak aan de rijst. De rijst was koud en hard. Vorige keren was het super. Helaas gisteren niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de stokjes vergeten waren bin te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten heel slecht. Sushi uit de supermarkt is nog beter. Het was absoluut niet vers en de warme gerechten waren veel te lang doorgebakken. Voor ons nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 17.18 uur. Bezorgen zou om 18.20 zijn. Dit werd uiteindelijk 18.35. We vonden dit wel erg laat. Wel excuses van de bezorger. En het was het wachten waard. Heerlijke sushi en lekkere warme gerechtjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Oh heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakte heerlijk. Zeker een aanrader.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten werd een half uur te laat bezorgd Er zaten geen eetstokjes bij waardoor we met vork moesten eten en de sushi uit elkaar viel. Kwaliteit had ik ook wat meer van verwacht

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker!!!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was heerlijk!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, maar de bezorgtijd was echt veel te lang... we hebben er meer dan een uur op moeten wachten

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en vers

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker een aanrader! 😋

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas anderhalf uur na bestelling geleverd. Bezorger was keurig en gaf aan dat het erg druk was. Tijdsindicatie klopte echter niet en planning thuis kwam in de war. Geef een signaal als het langer duurt zodat je dan een keuze kunt maken of je de bestelling wilt annuleren. Sushi is wel erg lekker.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onmeunig lekker. Door de drukte later bezorgd dan eerst werd aangegeven. Maar absoluut de moeite waard!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet bijzonder.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zaterdag om 17:00 besteld en aangegeven dat we het om 18:15 wouden laten bezorgen. Echter kwam de bestelling daadwerkelijk rond 18:50. Om 20:25 kreeg ik een mailtje dat de bestelling onderweg was, dus dat klopte niet helemaal! Verder was het lekker

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers . Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is overheerlijk, vlot bezorgd. Bestellen zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de eerste keer Sushi besteld in Borne. Wat was t lekker. Mijn dochter en ik hebben er van gesmuld. Stond ook mooi klaar op de opgegeven tijd. Top service👍Voor herhaling😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakte prima. Wel een aandachtspunt: ik heb een sushi box zonder krab besteld, maar er zat surimi in 4 stukjes.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wat verlaat door drukte. Erg vriendelijk personeel en goede service. Eten was top!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was HEERLIJK en stipt op tijd. Wat een aanwinst voor ons mooie Borne

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker de crispyrolls zijn een aanrader. Het duurde ietsje langer dan verwacht, maar het was het wachten zeker waard.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en eindelijk in Borne!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is prima. Bezorging is waardeloos. 2 uur gewacht op wat sushi... gemiste kans

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Alles was weer heeeerlijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld om op te halen, alles stond al keurig klaar. Heerlijke sushi gegeten. Top!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Was op de gevraagde tijd klaar. Echt een aanrader.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam sneller dan verwacht en de sushi smaakte vers gemaakt. De warme hapjes waren heet, top! Enige punt voor verbetering: met zulke hoge bezorgkosten én ideal kosten is de tegenzin om een fooi in te vullen erg hoog.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten en hadden volle respect voor het hele team omdat hun op het moment als wij onze bestelling hebben opgehaald teen een stroomstoring aan het vechten waren en met man en macht alles deden om de klanten alsnog tevreden te stellen. Super knap en wij hebben zeker genoten en komen zeker nog vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top jullie hebben een nieuwe vaste klant👍🏻

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere sushi! Vers gemaakt, de garnalen in de sushi was nog warm. jammer dat we die ‘openings actie’ niet mochten ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van goede kwaliteit! Fris, goede smaken en zeker niet klef! Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd (eerder dan verwacht) werd de bestelling gebracht. De hoeveelheid was prima voor 2 personen (een box). Enig puntje van 'kritiek', we vonden het allemaal wat aan de zachte kant. We zijn gewend iets meer 'bite' te hebben. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en voor herhaling vatbaar. Was klaar op de afgesproken tijd dus kom het gelijk meenemen. Smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang gewacht op de bestelling (1,5 uur na plaatsen werd deze bezorgd) maar de sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi geleverd op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onjuiste bestelling gekregen. Dat kan een keer gebeuren maar kan vervolgens niemand bellen en geen telefoonnummer beschikbaar.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens de bezorging niet alles bezorgd. Wel betaald. Netje opgebeld. Het zou nabezorgd worden. Nooit de bestelling ontvangen. Dus mensen controleer zelf op tijd je bestelling voordat ze hun klanten voor de gek houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, et eten zag er goed uit en vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was er wel, maar de chili saus zat er niet bij voor de garnalen en soja saus zat er ook niet bij. Sushi lag al half uit elkaar toen het bezorgd werd. Ipv tonijn maki kregen we een zalm maki zonder toelichting waarom.. Soja bonen waren koud en behoorlijk hard nog. Toen we wilden bellen voor het bovenstaande bleek er nog geen telefoonnummer voor Borne te zijn en Hengelo was niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling voor de helft niet compleet dus te veel betaald. Om 18:55 uur besteld 20:45 Uur geleverd. Telefonisch niet bereikbaar op het 074 nummer dus niet kunnen aankaarten. Veel geld voor weinig eten, abnormaal lang wachten. Volgens de bezorger konden ze het niet aan.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit echt 5 sterren! Was super lekker! We bestellen alleen de volgende keer wel extra wasabi en gember. Dat was wel een beetje karig.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel een half uurtje te laat bezorgd, maar het was heerlijk. Alleen jammer dat je bij het afrekenen nog extra moet betalen. Zelfs voor ideal. Zet die 50 cent ergens bij de prijs op voorkomt veel ergenis.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, hier ga ik zeker weer bestellen. Enige puntje aan verbetering is de bezorgtijd halfuur later dan geplande tijd

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zullen wel opstart problemen zijn in borne. Half 4 een bestelling gedaan van 95 euro voor half 6. 20 over zes wordt het bezorgd :(. Niet heel erg maar niet nodig. Vervolgens lijkt het erop dat de bezorgen 20 tot 30 extra drempels heeft meegepakt richting ons adres. Oftewel alles lag door elkaar :(. Foto laat ik maar even achterwege!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was top! Heerlijk dat we nu ook een direct sushi in Borne hebben :)

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en erg vers. Zeker voor herhaling vatbaar. Vind het wel vervelend dat je niet contant kunt betalen.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi. Echt heerlijk gegeten. Wij komen zeker terug!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! Mooi snel Klaar heerlijk gegeven

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, heel lekker!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima alleen jammer dat alles overhoop lag het oog wil ook wat maar het eten was heerlijk

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en op tijd klaar!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Ook de snackbox is een aanrader! Zeer tevreden en kom zeker snel terug!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en stond netjes op tijd klaar.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit! Het heeft heerlijk gesmaakt. 1 onderdeel van de bestelling vergeten, gebeld en het werd daarna super snel toch geleverd! Geweldige service! Bedankt!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam later dan aangegeven. Poke Bowl was helemaal gemixt (dus alles door elkaar door het vervoeren. Jammer want zag er echt niet lekker uit, in ieder geval niet zoals het hoort. De smaak en inhoud matig. Weet niet of ik weer bestel.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mij ga je vaker zien.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Temperatuur, smaak en hoeveelheid gewoon goed.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en het eten stond netjes op de afgesproken tijd klaar.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

erg smaakvol en vers, dat proef je. Wel jammer dat jullie geen sweet buns hebben 😉

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vers bereid, goede kwaliteit