Beoordelingen van Direct Sushi Borne

Recente recensies

5.0
Visser
26 februari 2024
Frank Exterkate
26 februari 2024

Garnalen erbij besteld, niet aanwezig. Verhouding rijst/ de rest niet goed. Had het gevoel dat ik voor 20 euro een bak plakrijst heb gegeten

Rob
15 februari 2024

Op tijd klaar en bijzonder lekker, top!

Herbert Doeve
4 februari 2024

Het was weer heerlijk

Frits Pranger
3 februari 2024

Duurde een beetje lang door drukte. (Begrijpelijk) was mooi geweest als er een geschatte bezorgtijd was geweest.

M
3 februari 2024
Eltje Bulthuis
25 januari 2024

Vriendelijk geholpen! Bestelling stond klaar. De sushi’s waren vers en heerlijk. Top!

Yvette
19 januari 2024

Het was heert

RBosems
19 januari 2024

Vandaag sushi besteld om vanavond lekker te eten. Eind van de middag werd ik gebeld dat het helaas een half uurtje later werd. Kan gebeuren, helemaal niet erg. Bij bezorging werden we verrast met een extra halve rol sushi bij wijze van excuus. Attent gebaar! En de kwaliteit was zoals altijd weer top!

Tamara
18 januari 2024

De sushi die wij hadden was niet vers. Bij de handrollen was de nori slap en taai ipv knapperig. Ook bij de rol waar nori om heen zat hadden we hetzelfde probleem. Ook de rest van de bestelde sushi leek wel van de dag(en?) ervoor. Dit was voor ons de eerste keer bij deze direct sushi, normaal gaan we in Oldenzaal, daar is de ervaring wel goed en eerder bij die in Hengelo ook.

Alice olde kalter
11 januari 2024
I
10 januari 2024

Eten was heerlijk! Nette snelle bezorging.

Jan
9 januari 2024

Mooie schaal, met erg lekkere sushi. Zullen hier vaker komen

Anita
20 december 2023

Alles top alleen de wasabi niet

Marcel
9 december 2023

Heerlijke sushi, vlot en correct bezorgd! !

Birgit van krugten
4 december 2023

Was helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KvH
3 december 2023
Marco
2 december 2023

Erg lekker!

Robert
17 november 2023

Prima, lekkere sushi!!

Herman
13 november 2023

Een goed en VERS product! Perfect

Wilma
12 november 2023

Heerlijk, goede kwaliteit 💪

Sven Nijhuis
11 november 2023
BenT
11 november 2023

Snel bezorgd en heerlijk.. Zoals sushi bestellen bedoeld is.

Daphne
8 november 2023
Han
6 november 2023

Dik in orde

Kim Buisman
6 november 2023

Altijd heerlijk vers en zeer smaakvol.

Esther
5 november 2023
Linde
30 oktober 2023
Roesink
29 oktober 2023
Isa
16 oktober 2023
Daniel Elzinga
15 oktober 2023

Sushi was super , alleen jammer van de goedkope sojasaus die erbij zit , dat daar op bezuinigd word , gelukkig hebben we zelf kikkoman thuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
12 oktober 2023
Claudia Boe
6 oktober 2023

Super vriendelijk personeel! En de sushi is prima

Jolanda
27 september 2023

Top vers en super vriendelijk

Frans Spekschate
24 september 2023

Wordt tijd dat ik wat vaker wat ga bestellen. Was lekker. En bezorging goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
21 september 2023
Susanne
20 september 2023
Bart Nijkamp
19 september 2023

Het was super lekker!

Raymond
18 september 2023

Levering duurde even maar dan heb je ook wat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ezinga
15 september 2023

Was.... heerlijk👌

Cindy Kruise
11 september 2023

heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JoMa
7 september 2023

We hebben weer heerlijk gesmuld van de ‘zomerbox’. Het blijft toch wel een beetje storend dat er per transactie € 0,25 kosten worden berekend in een tijd dat cash betalingen zijn geworden.

Kim
2 september 2023
Lisa
31 augustus 2023

Lekkere sushi. En ook nog snel bezorgd

frank
27 augustus 2023

Very lekker Jummies

Suus
17 augustus 2023
Wies
17 augustus 2023
Rianne Overgaauw
29 juli 2023

Weer heerlijk gegeten. Echt genoten van de vers klaargemaakt. Super!

Maud Verhaaff
28 juli 2023

Heerlijke gegeten!!

Rick
21 juli 2023

Wederom prima sushi en een goed gevulde Pokebowl!

Pim
16 juli 2023

Was weer goed! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Welberg
16 juli 2023

Maak het mogelijk om de warme box 2x kunt. Bestellen op het formulier

Susanne
15 juli 2023
Emmy Bovenhorst
15 juli 2023

Echt onwijs lekker, alles perfect!

Susanne
1 juli 2023
Der Rudy
30 juni 2023

Het was weer heerlijk @

Liny Jacobs
26 juni 2023

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
25 juni 2023
Ashna Kamta
24 juni 2023
Griffioen
18 juni 2023

Keurig op tijd en lekkere sushi 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dini van der Sommen
11 juni 2023

Mijn zoon en schoondochter en kids terug lang weekend Berlijn . Verrast met deze heerlijke gerechten Fantastisch.

Herbert Doeve
9 juni 2023

Was weer lekker

Anoniem
8 juni 2023

Top!!

Venekamp
6 juni 2023

Als van ouds goed 👍🏼 😋

Cindy Kruise
4 juni 2023
leny zomer
29 mei 2023

De vraag bij de bestelling, of ik een fooi ga geven vond ik op z, n minst gezegd, niet netjes. vandaar mijn beoordeling en geen fooi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
27 mei 2023

Na een telefoontje dat de bestelling niet klopte werd dit binnen een half uur toch geleverd. En in plaats van een 1/2 rol kregen we een hele. Top. En de smaak was ook nog eens heeeeeerlijk.

Droste
24 mei 2023
I
21 mei 2023

Was weer erg lekker

S.F.
14 mei 2023
Harry
4 mei 2023
Rianne Overgaauw
29 april 2023

Gisteren weer heerlijke sushi gegeten. Vriendelijke mensen, sushi was weer van prima kwaliteit.

Ina
27 april 2023

Heerlijke sushi 😋TOP

Els Baartman
17 april 2023

We hebben met z’n allen genoten!

Liny Jacobs
16 april 2023

Kersvers en heel lekker, heb genoten

Annet
15 april 2023

Mijn eerste bestelling hier. Heerlijk gegeten en grote hoeveelheid! Ik had een vraag bij de bestelling geplaatst en werd daar even over gebeld. Heel netjes! De bezorger op de milieuvriendelijke fiets was heel vriendelijk.

Bart
14 april 2023

Lekker gegeten en mooi op tijd geleverd.

Herbert Doeve
9 april 2023

Was weer heerlijk 👌

Nina Landkroon
9 april 2023

Altijd vers gemaakt heerlijk top

Liesbeth
1 april 2023

Smaakte niet bijzonder

…..
30 maart 2023

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Kim
19 maart 2023

Altijd goed gevulde pokebowls. Vers en heerlijke smaak Jammer dat er in Bornerbroek niet wordt bezorgd. Rijden graag voor naar Borne.

Nina Landkroon
18 maart 2023

Heerlijk vers

Susanne
13 maart 2023

Sushi was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
13 maart 2023

We hadden een paar crispy rollen en die lagen heel dicht tegen elkaar. Geen feestje om te zien je zag niet welke wat was. En jeetje wat een kruimels zaten erop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmen
12 maart 2023

Super! Het smaakte echt weer fantastisch!👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Ensink
11 maart 2023

Doos was losgegaan op de fiets en het lag door elkaar en de rolletjes waren niet zo strak opgerold dan normaal vielen uit elkaar

Ellen
6 maart 2023

Het was heerlijk en de loempia's heerlijk warm. Super!

Sanders
6 maart 2023

Wederom super lekkere Sushi geleverd gekregen! We hebben vooraf aangegeven dat 1 persoon zwanger is, hiervoor zijn aparte Sushi's gemaakt en verpakt! Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer.

Esther
6 maart 2023

Kwaliteit was prima, echter bestellen we soms bij een andere sushileverancier, zij hebben de sushi nog iets smeuiger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herbert Doeve
5 maart 2023

Het was heerlijk , jammer dat directsushi weg is uit Hengelo

Pim
4 maart 2023

Bezorging was top! Eten was top! Aanrader!

Marley
3 maart 2023

Erg lekker, warme snacks en sushi . Snelle bezorging ( binnen het half uur!)

Kirsten
25 februari 2023

Bezorger was vriendelijk, alleen de chili saus voor de snackbox zat door de hele bak heen in plaats van in het bakje waardoor alles een beetje sompig geworden was

.
25 februari 2023
Mariska Jacobs
25 februari 2023

Het bakje chilisaus in de snackbox was opengegaan en alles zat dus onder. Erg jammer want daardoor wart wat week. Ook waren de andere loempia’s slap. Verder prima.

deJ
16 februari 2023

Zeer goede Sushi. Wel een uur wachten.

Nina Landkroon
11 februari 2023

Heerlijk vers

Esther
9 februari 2023

Heerlijk!

Cindy Kruise
6 februari 2023

heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.